Világelsők között a
kórházi ágyemelők gyártásában

Részlegeink

Cél: 0-hiba

Kiemelten kezeljük a 0-hiba stratégiát, minden lehetőséget megragadunk ennek elérése érdekében. Ez nem csak javítja a minőséget és növeli a termékbiztonságot hanem csökkenti a környezeti hatásokat és költségeket is. Ez biztosítja versenyképességünket és ügyfeleink elégedettségét.

Vállalatunk integrált minőség- és környezetirányítási rendszert működtet, mely megfelel az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015-ös nemzetközi szabványok követelményeinek. Elkötelezettek vagyunk a jogszabályok, egyéb vevői előírások, külső, belső érdekelt felek elvárásainak betartása iránt.

Minőségorientált gondolkodás

Minőségi és környezeti céljaink elérése érdekében folyamatosan képezzük és fejlesztjük minden munkatársunk képességét. A minőségre és az ügyfelekre összpontosítva tervezünk és cselekszünk.

Folyamatos fejlesztés

Állandóan keressük a struktúráink, termékeink, folyamataink és eljárásaink továbbfejlesztésének módjait. Melybe bevonjuk munkavállalók aktív részvételét is, ezáltal sikerül elérni üzleti céljainkat, javítani minőségünket és környezetünket.

Tökéletes tervezés

Évtizedes tapasztalattal

Ellenőrzött minőség

Német szabadalom

Profi csapat

Precizitás és pontosság

Mindig időben

Bárhová a világban

Minőségpolitika

Vállalatunk minden gyártóegységében minőségügyi rendszert működtet. Irányítási rendszerünk az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 szabványok követelményein túl számos más specifikus irányvonalnak és szabványnak is megfelel, mint például az UL, INTERTEK.

CAQ rendszer

A vizsgálati eredmények rendszerezéséhez, dokumentálásához CAQ rendszert alkalmazunk, ami szorosan együttműködik a vállalat integrált irányítási rendszerével. Ezáltal folyamataink – mint bejövő áru vizsgálata, beszállítói minősítés, gyártásközi ellenőrzés és reklamációkezelés – átlátható, visszakövethető adatokat szolgáltatnak.

Központi mérőlabor

Központi mérőlaboratóriumunk felügyeli, karbantartja, kalibrálja, illetve kalibráltatja a vállalatnál lévő valamennyi mérőeszközt, továbbá mérési feladatokat valamint igény esetén elsődarab lemintázásokat is végez. Vállalatunk gyártóegységeinél mintegy 3.000 darab mérőeszközt használnak.

Globális kompetencia, helyi értékek

A DewertOkin globális szereplő az ipari alkatrészek szegmensében és számos piacon vezető szerepet tölt be. Komplex és innovatív termékei a rendszermegoldások fejlesztésére és gyártására irányulnak.

Műszaki támogatás

Legyen szó a tárgyakról, a digitalizálásról vagy az intelligens otthonról: a DewertOkin az egyik leginnovatívabb vállalat a hajtástechnikában.

Tervezéstől a sorozatgyártásig

Az általunk gyártott termékek a világ számos iparágában kiválóan teljesítenek és teszik könnyebbé az emberek munkáját, hétköznapjait.

Modern ápolás

A mai betegágyaknak számos képességgel kell rendelkezniük: Egyszerre kell megfelelniük a betegek és az ápolószemélyzet elvárásainak. Termékeink kiváló funkcionalitást biztosítanak az ösztönös használat mellett. A DewertOkin hatékony megoldásai segítenek megfelelni ezeknek a követelményeknek.

Munkaállomások az ergonómia szolgálatában

Az irodai szektorban a DewertOkin, a funkcionalitást, a kivételes tervezési szabadsággal ötvözi az állítható magasságú asztalok felépítése során. A hajtásrendszerek kompatibilisek az általunk gyárott vezérlőkkel, amelyek az íróasztal követelményeinek megfelelően programozhatóak.

Kényelem felsőfokon

A DewertOkin bútoripari termékei a legfejlettebb technológiát csempészik otthonába. Megoldásaink révén ágyát és/vagy fotelját akár okosotthona részévé is varázsolhatja.

Az innováció alapja kollégáink együttműködése

Megamat 20

Bemutatkozik új termékünk, a MEGAMAT20.
#DewertOkin #DriveTechnology #healthcare #nursing #hospital #kecskemét #dewertokinhungary
Az innováció Kecskemétre költözött.

Vállalatunk a Phoenix Mecano Holding tagja.

Minőség-, környezetpolitika

Fő célkitűzésünk, hogy megfelelően képzett, motivált munkatársakkal, folyamatos fejlesztésekkel biztosítsuk vevőink számára a megelégedettséget az első pillanattól kezdve folyamatosan, ezáltal megerősítve a piacon elfoglalt pozíciónkat.

Minden dolgozónk fontos alkotóeleme vállalatunknak, mindenki feladata és szerepe meghatározott. Munkatársaink tapasztalata és képessége a mi tőkénk.

Nagy hangsúlyt fektetünk vállalatunk környezeti teljesítményére. Törekszünk az ökológiai lábnyomunk, valamint a környezeti terhelésünk folyamatos csökkentésére. Előtérbe helyezzük az ehhez kapcsolódó technológiákat, az Ipar 4.0-t, és beszállítóinkat is ebbe az irányba vezetjük.

Elkötelezettek vagyunk a jogszabályok, rendeletek, szabványkövetelmények, egyéb vevői előírások, külső, belső érdekelt felek elvárásainak betartása iránt.

Folyamatosan gondoskodunk a munkatársak környezettudatosságának fokozásáról. A fentiek elérése érdekében cégünknél hatékony minőség és környezetirányítási rendszert működtetünk, mely az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok alapján van tanúsítva, és elkötelezettek vagyunk a rendszer folyamatos javítása iránt.