https://www.youtube.com/watch?v=_aivBI-aFM0

A DewertOkin csapataként

az egészség az innováció a minőség a küldetésünk

Üdvözlünk a DewertOkin világában

Jó hangulat

Fejlődési lehetőség

Extra juttatások

Tartozz egy globális közösséghez

Nézd meg állásainkat

Három ok a csatlakozásra

Kompetenciánk

Ügyfelek igényeinek mély megértése révén sikeres globális üzletet működtetünk. A gyártott termékeink a világ számos iparágában kiemelkedően megállják a helyüket és segítik munkájuk, életük mindennapjait. Így rád is hosszú távra számítunk! Kecskeméti gyárunkban kiemelt figyelmet fordítunk a digitalizálásra és a modern iparra épülő berendezésekre. Segítve ezzel kollégáink mindennapjait a termelésben.

Kultúránk

Büszkék vagyunk, hogy újításokat hozhatunk az orvosi és ápolási szektorban és a bútoriparban egyaránt. Minaddnyiunknak szívügye az ügyfelek életének megkönnyítése. Gyártási kultúránk a folyamatos fejlődés szemléletét követi: megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, visszajelzéseket adunk és kérünk, és arra bátorítjuk munkatársainkat a folyamatos tanulás és fejlődés mellett kötelezzék el magukat.

Amit képviselünk

Munkatársainkkal a prémium kategóriájú emelőszerkezetek és emelőmotorok gyártásával és összeszerelésével az egészségügyi és kényelmi iparág következő generációját hozzuk létre az ügyfelek számára. Az a vízió vezérel minket, hogy mind a kórházi ellátást, mind az irodai munkát, pihenést magasabb szintre emeljük. Büszkék vagyunk szellemünkre, termékeinkre és kollégáink elkötelezettségére akik a gyártott termékeink által világot minden nap egy kicsit jobbá teszik.